Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Qui és qui Catya Plate

Catya Plate

Catya Plate, (Barcelona) és directora de pel·lícules d'animació i artista multimèdia que treballa amb l'escultura, pintura, dibuix i instal·lació.

Ha estat exposant amb regularitat a nivell internacional i les seves exposicions inclouen una exposició individual al Indianapolis Art Center i exposicions de grup al Drawing Center i Rush Arts Gallery de New York. El seu treball pot ser trobat en moltes col·leccions públiques i privades arreu del món fins i tot el Brooklyn Museum i el Museum of Modern Art Library a New York. Els articles i les revisions de pel·lícules de Plate, exposicions i projectes d'instal·lació han aparegut en Film Threat, New York Times i The Independent, entre molts altres.

El 2015, "Hanging By A Thread" (Penjant d'un fil), el seu més recent curtmetratge animat, ha guanyat 8 premis, incloent dos premis d'excel·lència en IndieFEST Film Awards i Best Shorts Competition. La pel·lícula s'ha projectat en 20 festivals de cinema als Estats Units i a l'estranger, com el St. Louis International Film Festival (Academy Award-qualifying) i guanyarà un Remi Award al 48 anual WorldFest-Houston a l'abril. Plate actualment està treballant en "Meeting MacGuffin", la seqüela animada de "Hanging By A Thread".


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325