Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Magazine Entrevista amb George Gendi, creador de Apple & Onion

Entrevista amb George Gendi, creador de Apple & Onion

Durant el Festival Internacional de Cinema d'Animació d'Annecy, vam tenir l'oportunitat d'entrevistar aquest animador londinenc que, desprès d'uns anys com a storyboarder a Gumball, està treballant en la seva propia sèrie per a Cartoon Network! Gaudiu-ne!

Durant el Festival Internacional de Cinema d'Animació d'Annecy, vam tenir l'oportunitat d'entrevistar aquest animador londinenc que, desprès d'uns anys com a storyboarder a Gumball, està treballant en la seva propia sèrie per a Cartoon Network! Gaudiu-ne!

georgegendi1.jpg

Animac Magazine: Ens alegrem molt de conèixer-te!  Primer de tot, començarem de nou amb la pregunta habitual: quina va ser la primera cosa que et va portar cap a estimar l'animació i voler treballar-hi?

George Gendi: Crec que la primera cosa que m'hi va portar va ser veure dibuixos animats que m'agradaven, però després d'això seria el fet de que era bo dibuixant i m'agradava molt fer-ho. Així que vaig fer un curs d'il·lustració i animació. Vaig gaudir particularment de l'animació i de la mena de conexió emocional que pots aconseguir amb la teva audiència, i llavors vaig decidir "em dedicaré a la animació". Després em vaig especialitzar en animació a un curs de la universitat, i així vaig començar.

Animac Magazine: Abans de centrar-nos en Apple & Onion, volíem saber una mica sobre el teu treball previ a Gumball. Com et vas unir originalment a l'equip de storyboard i quina va ser l'experiència més valuosa per tu d'aquests anys de la teva carrera?

George Gendi: L'equip de Gumball havia vist alguns dels meus curts d'estudiant a internet i els hi agradava el meu sentit de l'humor, així que em van contractar i em van preguntar si faria una prova per a fer storyboards a la sèrie. Ho vaig fer, i em va anar bé! Els hi va agradar, i llavors va ser quan vaig decidir "presentaré la meva pròpia sèrie". Vaig anar al productor executiu, Daniel Lennard, i li vaig dir "Tinc la meva propia idea per una sèrie, Apple & Onion, t'interessaria?". Em va dir que si, ens vam reunir i així va sorgir. Així que va ser gràcies a Gumball!

Animac Magazine: Respecte al pilot original de Apple & Onion, quant va durar la seva producció i quines lliçons vas aprendre durant aquest procés que creus que podràs aplicar als teus projectes d'ara en endavant?

George Gendi: Crec que la producció van ser uns nou mesos. I vaig aprendre molt sobre treballar en equip. Així que ara tinc altra gent fent dissenys i tot això, així que he après a comunicar-me amb ells i a donar les notes adequades - si no he de dissenyar alguna cosa, llavors no tinc aquest pes a l'esquena mentre l'altra persona sàpiga el que fa, així que m'és realment útil ser capaç de comunicar-me amb ells.

AppleandOnion.jpg

Animac Magazine: Has mencionat durant la projecció del pilot que la teva sèrie és principalment sobre la honestedat. Podries...?

George Gendi: He dit això? He mentit! [riure] Nah, és broma, digue'm.

Animac Magazine: Vaig! Podries explicar-nos una mica més el que aquest sentiment significa per tu respecte a la sèrie?

George Gendi: Sobre la honestedat? És només sobre el que passa entre l'Apple i l'Onion i la resta de personatges. Vull que sigui real, com passaria a la vida real si aquests dos personatges hi fóssin. Perquè crec que quan una cosa és real, connectes de veritat amb ella. I quan una cosa és real i a més divertida, et fa riure especialment. Així que la forma de l'Apple i l'Onion de veure el nostre món, el món que estem acostumats a veure com a adults i que donem per fet, ells el veuen amb nous ulls. Veuen la essència de la raó de ser de tot i ho treuen a la superfície per a que la audiència també ho vegi i hi connecti.

Animac Magazine: Pregunta final! Si puguéssis tenir uns breus instants per a dir als nostres lectors per què haurien de veure la teva sèrie, què els hi diries?

George Gendi: Perquè és divertida, i us farà sentir bé. I us sentireu com si passésiu temps amb els vostres amics.


Entrevista realitzada per Adrià Carande

Fotografies per Carolina López


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325