Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies El seminari sobre Models d'Ideació de Videojocs té lloc al Magical Media

El seminari sobre Models d'Ideació de Videojocs té lloc al Magical Media

El Centre de Producció Audiovisual Magical Media acull l'activitat educativa organitzada per la Universitat de Lleida i Animac

El Centre de Producció Audiovisual Magical Media ha acollit durant els dies 9 i 10 d’abril el seminari "Models d'ideació de Videojocs" que ofereix l’Animac juntament amb la Universitat de Lleida.

El seminari impartit pel professor Manuel Garín s'ha realitzat a les instal·lacions del Magical Media de 11h a 14h, dirigit als alumnes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals i obert al públic en general.

Les sessions dels dos dies s'han dividit en quatre blocs temàtics d’una hora i mitja de durada. Els primers tres blocs es dediquen a explorar models d'ideació de videojocs centrant-ho en diferents perspectives: formal, narrativa i significant. En el quart bloc es fa una pràctica de reapropiació.

Manuel Garin és músic de formació i professor d'estètica i narrativa audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra. Ha realitzat estades de recerca a la Tokyo University of The Arts i la University of Southern California, on va desenvolupar la seva tesi sobre l'humor visual. És autor del llibre El gag visual. De Buster Keaton a Super Mario (Cátedra, 2014) i escriu en diversos mitjans sobre cinema i videojocs.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

animac@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325